Tamara Ecclestone: Nadam se da ću uskoro prestati s dojenjem četverogodišnje kćerke

Piše: Redakcija

Kćerka Bernieja i Slavice Ecclestone, Tamara Ecclestone, jedna je od najpoznatijih ambasadorica za dojenje, a njena nedavna izjava pomalo je šokirala javnost.

Naime, Tamara je otkrila da je njena četverogodišnja kćerka “skoro gotova” s dojenjem, i to prije samog polaska u prvi razred.

– Sigurna sam da je to nešto s čim će Sophia uskoro prestati, to je proces. Meni je to u redu. Odvijalo se postupno, očekivala sam da će doći do toga – rekla je Tamara za strane medije.

Na društvenim mrežama često dijeli fotografije na kojima doji malenu Fifi, kako je od milja zove. Te su fotografije pokrenule brojne kritike na društvenim mrežama, no lijepa nasljednica ne obazire se na njih. Štaviše, tvrdi da joj je upravo dojenje pomoglo da se ponovno poveže s kćerkom.

– To činimo samo prije spavanja, postalo je naša rutina. Prvo obavimo kupanje, zatim pročitamo četiri priče za laku noć, a nakon toga počinje dojenje. Zahvaljujući tome ona zaspi. Moja kćerka ne koristi dudu ili flašicu, voli zaspati dojeći – objasnila je zvijezda.

View this post on Instagram

Bye Boslo

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti