Policija izbacivala fanove na koncertu u Šangaju, Dua Lipa zaplakala od tuge

Piše: Redakcija

Britanska pjevačica kosovskih korijena Dua Lipa (22) u srijedu je imala koncert u Šangaju, a dvorana je bila do kraja ispunjena fanovima. Odjednom je nastao metež jer je nekoliko obožavatelja ustalo, počelo plesati i mahalo je zastavom duginih boja, inače poznatim simbolom gay zajednice. 

 

Naime, na njihovo ponašanje su reagirali policajci koji su ih izvlačili iz sjedala i nasilno izbacivali iz dvorane. Snimak incidenta se pojaviio na društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako Dua Lipa pokušava nastaviti s koncertom i uznemirena u suzama se obraća fanovima.

https://www.instagram.com/p/Bnqo8sol7xp/?utm_source=ig_embed

– Želim stvoriti sigurno okruženje za sve nas u kojem ćemo se zabaviti – rekla je pjevačica.

 Većina fanova je bila šokirana ponašanjem policije u Šangaju i pitali su je li zabranjeno stajati na koncertu te isticati se simbolima poput zastave duginih boja. Dua Lipa se dan nakon koncerta obratila obožavateljima na društvenoj mreži i komentirala incident.

– Stajat ću uz vas za sve vaše ljubavi i uvjerenja i ponosna sam i zahvalna što se osjećali toliko sigurno na mom koncertu da ste pokazali svoj ponos. Za to što ste napravili potrebno je puno hrabrosti. Zgrožena sam onime što se dogodilo i šaljem ljubav svim obožavateljima koji su bili uključeni u incident. Nadam se da ću se vratiti jednog dana kad bude drugačija situacija i vidjeti dvoranu punu duginih boja – napisala je pjevačica.

Dua Lipa je zaplakala i na koncertu u Denveru krajem juna nakon što je otpjevala samo tri pjesme. Otišla je s pozornice jer zbog bolova nije mogla nastaviti nastup.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti