Nakon 11 godina: Reese Witherspoon i Ryan Phillippe progovorili o razvodu

Piše: Redakcija

Jedan od najljepših holivudskih parova Reese Witherspoon i Ryan Phillippe razveli su se 2007. godine, a nakon što su osam godina proveli u braku. O raskidu svoje dugogodišnje veze, sve do sada, nisu davali previše informacija. Mediji su im predviđali blistavu ljubavnu budućnost ali su nakon osam godina braka ipak odlučili da više nisu jedno za drugo. U jednoj od izjava koje je Reese dala medijima rekla je kako je Ryana upoznala na proslavi svog 21. rođendana od kada su njih dvoje postali nerazdvojni. Ubrzo nakon toga Reese je rodila svoje prvo dijete da bi par mjeseci nakon premijere filma “Okrutne namjere”, u kojem su  glumili par, konačno izgovorili sudbonosno da. Ubrzo nakon vjenčanja glumica je ponovo ostala trudna da bi na svijet prvo donijela kći Ava Phillippe, a nakon nje rodila je i sina Daecona.

Osam godina nakon vjenčanja par je odlučio sporazumno raskinuti brak što je mnoge šokiralo. Ryan je u izjavi medijima rekao kako je ključni problem bio što su kao jako mladi ušli u brak.

-Mislim da su godine bile najveći problem. Kada smo započeli vezu, bili smo premladi, a sve to donijelo je i mnogobrojne probleme, naručito jer smo oboje bili dio industrije- izjavio je glumac. 

Sa njegovom izjavom složila se i Resse koja prije godinu dana otkrila kako je bila jako mlada i nije previše razmišljala o budućnosti kada je stupila u brak.

-Udala sam se kada sam imala 23 godine i prije nego što sam napunila 27, već sam imala dvoje djece. Ipak, ne bi promjenila ništa što se događalo, iako sam kćerki otvoreno rekla da će samu sebe tek upoznati kada napuni 25- izjavila je poznata glumica.

Ipak, mediji koji su se bavili ovom ljubavnom sagom navode kako postoje i drugi mogući razlozi zbog kojih njihov brak nije opstao. Oni navode da je Ryanova veza sa glumicom Abbie Cornish sa kojom se tajno viđao četiri godine glavni razlog razvoda. 

https://www.instagram.com/p/BoCvT4LgPb0/?hl=en&tagged=ryanphillippe

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti