Severina ponovo u žiži javnosti: Oglasio se i Milan Popović

Piše: Redakcija

Samo mjesec i po nakon što su srpski mediji objavili golišave fotografije Severine Kojić, u javnost je procurila nova serija fotografija. Kako prenosi srpski „Blic“ na ovim fotografijama je potpuno gola, a da li su slike autentične ni ko ih je objavio još nije poznato. O ovome se oglasio i Severinin bivši partner Milan Popović, a povodom izjave pjevačicinog menadžera. 

– Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg tačno partnera je Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sudskim postupcima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske presude koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za starateljstvo nad našim sinom i imali smo prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, niko ga ne može zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi put u njenom životu. Ne znam je li ih je ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio neko drugi, ali ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to neko pokaže”, rekao je Popović za hrvatski portal Index.

Sama Severina je prošli mjesec objavila cenzurisanu fotografiju na Facebooku.

Podsjećamo da je na ovakvo pojavljivanje reagovao i Severinin muž Igor Kojić.

-Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa”, napisao je Igor na Instagramu uz fotografiju i snimku igre s malim Aleksandrom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti