Steven Seagal: Glumac napustio emisiju zbog jednog pitanja

Piše: Redakcija

Za silovanje i seksualne napade je poznatog glumca Stevena Seagala optužilo pet njegovih koleginica, a koliko mu ove optužbe prijaju, odnosno ne prijaju pokazao je tokom svog gostovanja u emisiji “Newsnight”. Naime, voditeljica Kirsty Wark je Seagalu postavila pitanje zbog kojeg je on ustao i napustio emisiju. 

– Optužili su Vas za silovanje, te me zanima kako se nosite s tim? –  bilo je pitanje koje je glumca natjeralo da pokida mikrofon i ode iz kadra. 

Podsjećamo, Seagala je su za seksualno zlostavljanje optužile Rachel Grant, Portia de Rossi, Julianna Margulies, Lisa Guerrero i statiskinja iz filma “Na smrtonosnoj zemlji”. 

– Agentica mi je rekla da odem u Seagalovu hotelsku sobu kako bismo vježbali jednu scenu. Čim sam došla on mi je pokazao svoj “pištolj”, a zatim mi je rekao da je iscjelitelj, te da me želi izmasirati. Pobjegla sam – ispričala je Julianna, a njene koleginice su prošle kroz slična iskustva. 

Pogledajte kako je ova scena izgledala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti