Harry i Meghan konačno u novom domu

Piše: Redakcija

Nakon godinu renoviranja, Harry i Meghan konačno mogu odahnuti i useliti se u svoj novi dom u zapadnom krilu Kensingtonske palače. Preuređenje doma koji se sastoji od čak 21 sobe, mladi supružnici su počeli  prošlog novembra, a za 1.4 miliona funti koliko je utrošeno na uređenje i popravke,  na zdanju su između ostalog postavljeni novi krov, te zamijenjeni prozori. Sada kada je uklonjena skela i bijela cerada znači da će Meghan i Harry uskoro biti sasvim blizu Kate i Williama, koji već sa svoje troje djece žive u istom dijelu Palače.  Stanovi imaju susjedna vrata tako da nema potrebe za izlazak na otvoreno.

U novom apartmanu za njih će biti i više nego dovoljno prostora, a s njima će biti i Meghanin pas Guy kao i novi crni labrador Oz. Od njihovog vjenčanja živjeli su u Nottingham Cottageu, gdje je Harry zaprosio Meghan, ali pošto se planira proširenje porodice za očekivati je bilo da će se preseliti u veći stan. Njihov novi dom bio je u vlasništvu vojvode Gloucestera od 1972. godine. U ovom apartmanu odraslo je troje djece Gloucesterovih, a kraljicin rođak Richard odlučio im je prepustiti taj stan. Međutim, ovo će biti velika promjena, jer su do sad živjeli  jednostavno i bez osoblja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti