Tatum O’Neil: Roditelji su okretali glavu dok su me drugi zlostavljali

Piše: Redakcija

Najmlađa oskarovka Tatum O’Neil progovorila je o nesretno djetinjstvu koje je provela sa roditeljima. Naime, Tatum još kao mala, bila je žrtva seksualnog nasilja i zlostavljana od strane očevog dilera i prijatelja. Sa samo šest godina, prvi put su je napastvovali da bi se to ponovilo i kada je napunila deset godina. 

– Kad se roditelji opijaju i napušavaju, oni ne vide šta se događa njihovoj djeci. Godinama sam zlostavljana, i emocionalno i seksualno – izjavila je O’Neil.

Iako su mnogi mislili da proživljava sretno djetinjstvo nakon što je sa samo 10 godine postala najmlađa oskarovka glumeći zajedno sa ocem Ryanom u filmu ” Mjesec od papira”, bilo je sasvim suprotno. Život sa roditeljima ovisnicima je bio jako stresan i pun nasilja što se kasnije odrazilo i na njen privatni život. Tatum je nedavno izjavila da je imenovanje novog sudije Bretta Kavanaugha koji je u više navrata optužen za seksualno zlostavljanje skandalozan i nedopustiv. Posebno je razočarana podrškom koju mu je dao Donald Trump.

-Vidjeti predsjednika SAD-a kako se ruga ženama, ženama koje su žrtve seksualnog zlostavljanja. Potonuli smo u toliku dubinu pokvarenosti za koju nikad nisam mogla ni zamisliti da bi je jedan predsjednik SAD-a mogao dotaknutin- izjavila je Tatum. 

Tatum, koja se i sama bori sa ovisnošću od opijata, navela je da ju je teret teškog djetinjstva pratio tokom cijelog života. Tatum je svojevremeno bila udata za tenisera Johna McEnroa (59) sa kojim ima sinoveKevina(32) Seana (31) i kćer Emily(27). 

https://www.instagram.com/p/Bop8A5BBYrb/?taken-by=tatum__oneal

Pročitajte još