Jennifer Love Hewitt neprepoznatljiva: Holivudska ljepotica udebljala se 30 kilograma

Piše: Redakcija

Prije skoro četiri godine glumica Jennifer Love Hewitt povukla se iz javnog života, kako bi se posvetila  sinu Atticusu Jamesu (3) i kćerki Autumn James (4). Prije pauze zadnji projekat joj je bio serijs „Zločinački umovi“, a ove godine planira snimanje medicinske drame „9-1-1“. Nova uloga donijela je sve češća pojavljivanja u javnosti, ali javnost nije bila spremna za njenu promjenu izgleda. Prema pisanju stranih medija Jennifer je dobila oko 30 kilograma više.

Nakon premijere serije kada su je mediji kritikovali zbog njenog izgleda, imala je potrebu izvinuti se javnosti zbog toga.

– Ovo je bilo zaista nekoliko intenzivnih dana. Divnih, blagoslovljenih, ali intenzivnih. Niko mi nije rekao da će to trajati 12 sati i da će vlažnost zraka u New Yorku iznositi skoro 100 posto. Želim se izvinuti. Crno odijelo? Loša ideja. Nedovoljno laka za kosu? Isto loša ideja”, kazala je 39-godišnja glumica na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti