“Azra” i Bio Save: Najoriginalnijoj trudnici poklanjamo čuvanje matičnih ćelija

Piše: Redakcija

Drage trudnice, buduće mame,

Prvi korak ka sretnijoj budućnosti vašeg djeteta neka bude čuvanje matičnih ćelija iz pupčane vrpce. To je vrijedna investicija, ali i poklon. Uzimanje i čuvanje matičnih ćelija u svojoj banci jednoj od vas poklonit će kompanija “Bio Save”.

Vaše je samo da učinite jednu od dvije stvari: da nam pošaljete neku svoju super otkačenu fotografiju trudničkog stomaka ili da nam opišete anegdotu o tome kako ste saznali da ste trudni i kako ste to saopćili mužu. Ukoliko se odlučite za anegdotu, tekst ne smije prelaziti 700 karaktera. Oni koji budu duži od navedenog – neće biti uzeti u razmatranje. Napišite i svoje ime, prezime, telefon i koja ste sedmica trudnoće.

Sve to već od dana izlaska ovog broja “Azre” možete slati na mail [email protected]. Vaše prijave primat ćemo do 15. augusta. Nakon toga slijedi glasanje putem SMS-a. Broj ćemo objaviti naknadno. Pet trudnica koje dobiju najveći broj glasova postat će naše finalistice. Najoriginalniju među njima i onu koja će dobiti poklon vrijedan 2150 eura, izabrat će komisija sastavljena od predstavnika magazina “Azra” i kompanije “Bio Save”. Očekujemo lijepe fotografije i anegdote.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti