Prinova u kraljevskoj porodici: Princ Harry i Meghan Markle očekuju bebu

Piše: Redakcija

Kensington palata objavila je radosnu vijest na svom zvaničnom Twitter nalogu da mladi princ Harry i njegova supruga Meghan Markle očekuju bebu. Ova vijest primljena je s velikom radošću, a mladi par prvo ju je podijelio sa kraljicom Elizabeth II i ostalim članovima uže porodice. Oni su radosnu vijest podjelili na dan vjenčanja princeze Eugenie. Radosna vijesti stigle su nakon što je par doputovao u Sidnej na prvu internacionalnu turneju po Australiji gdje bi trebali obići nekoliko ostrvskih zemalja na kojima ih čeka čak 76 zvaničnih događaja. 

-Njihova kraljevska visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa zadovoljstvom objavljuju da Vojvotkinja očekuje bebu na proljeće 2019. godine- stoji u zvaničnom saopšetnju Kensington palate. 

Glasine o Meghaninoj trudnoći krenule su po dolasku u Australiju kada su novinar primjetili da Meghan konstantno nosi fascikle kojima prekriva stomak. Mediji su naglasili da su informacije o njenoj trudnoći krenule onda kada je njena majka viđena kako već neko vrijeme posjećuje predavanja o njegovanju novorođenčadi. Isti izvori su prenijeli kako će Meghanina majka doseliti u London jer mlada princeza ne želi dadilje, već insistira da se o njenoj bebi brine isključivo njena majka. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti