Severina i Igor: Pokazali da afere i problemi ne utječu na njihov brak

Piše: Redakcija

Otkako postoji na estradnoj sceni o Severini se nekako uvijek pričalo, pisalo, jer njen život je uzbudljiv u odnosu na sve ostale domaće zvijezde. Nakon objave najnovijeg seta njenih “golišavih” fotografija, za koje se ne zna ni kada su nastale ni kome su namijenjene, u nekim medijima je osvanula priča da je njenom suprugu Igoru svega dosta i da je bijesan napustio njihov dom. Ipak, izgleda da Severinin život postaje uzbudljiv tek kroz medije, jer ako je suditi po fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži Instagram, u njihovom braku je sve u najboljem redu.

– Mi – kratko je napisala Seve uz fotografiju sa suprugom, jasno pokazujući burmu, a haštagovi “najbolji muž” i već uobičajeno “Volim što se volimo” samo su stavili tačku na priču o mogućem razvodu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti