Proslava 88. rođendana u stilu: Tamara Ecclestone ocu priredila zabavu za pamćenje

Piše: Redakcija

Bernie Ecclestone, bivši šef Formule 1 i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, po svemu sudeći ima kćerku iz snova. Naime, njemu je povodom 88. rođendana najstarija nasljednica Tamara priredila nekoliko iznenađenja i čak dvije zabave. Tako je jedna od proslava održana u  njenom domu u kojem živi sa suprugom Jayjom Rutlandom, a na zabavi je bila i 39-godišnja supruga njenog oca, koja je od Tamare starija samo pet godina. No, nakon proslave u krugu najbližih, zabava se preselila na Notting Hill gdje je održana večera za ostatak porodice i prijatelja. 

Tamara, koja je inače poznata kao neko ko ne štedi u svom životu, za ovu je priliku izabrala Saint Laurent haljinu od pliša, čija cijena dostiže i nekoliko hiljada dolara. Bogata nasljednica ne krije da uživa u novcu koji joj je otac obezbijedio.  

View this post on Instagram

Saturday smiles ❤️

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti