Stručnjaci objasnili zašto se princ Harry i Meghan stalno drže za ruke

Piše: Redakcija

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry često se drže za ruke. Upravo zbog toga, stručnjaci za su se pozabavili ponašanjem kraljevskog para tokom posjete Australiji.

Ovaj kraljevski par nikada se nije ustručavao pokazati osjećaje u javnosti. Stručnjakinja za govor tijela Judi James otkrila je kako oni zapravo imaju tajni način komunikacije u određenim trenucima, a pogotovo kada nisu u mogućnosti razgovarati.

– To im pomaže da se lijepo kreću, da čitaju jedno drugom misli i emocije – objasnila je Judi.

Jedan od uobičajenih momenata je onaj kada Harry drži Meghaninu ruku u svojoj ruci i time joj daje do znanja kako je štiti.

– Meghan mu odgovara tako da njegovu ruku stavlja oko svog tijela, a potrebu za osjećajem sigurnosti otkriva mu nježnim stiskanjem ruke – otkrila je stručnjakinja.

Prilikom susreta s australskim guvernerom Peterom Cosgroveom i njegovom suprugom, Herry je Meghan prstom pokazuje prema dolje. To je bio znak da se pripreme za susret s domaćinima i tradicionalno pozdravljanje.

– To je sjajan primjer usklađene komunikacije koju koriste u javnosti kako bi djelovali što usklađenije – objasnila je Judi.

U trenucima kada princ mora pokazati svoju dominantnost, malo povuče Meghaninu ruku kako bi joj dao do znanja da moraju požuriti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti