Anđelka Prpić pokazala vjenčanicu u kojoj se udala: Nije kostim za noć vještica

Piše: Redakcija

Anđelka Prpić simpatije regionalne publike pobrala je prvo u seriji „Žene s Dedinja”, a potom je uslijedio hit projekt „Andrija i Anđelka“, zahvaljujući kojem je, zajedno s kolegom Andrijom Miloševićem, postala simbol za dobru domaću komediju. Trenutno je imamo priliku gledati u seriji “Ne diraj mi mamu” u kojoj glumi zajedno s kolegama Brankom Đurićem Đurom, Reneom Bitorajcem, Admirom Glamočakom, Jasnom Diklić, Džanom Pinjo i brojnim drugim. No, osim ulogama, Anđelka svoje fanove zabavlja i svojim objavama na Instagram profilu, a posljednjom  u nizu ih je oduševila.  Naime, ona se prisjetila svog vjenčanja, a jučer je proslavila sedam godina braka. Tim povodom je podijelila fotografiju od dana kada je rekla sudbonosno “da”. 

– Nije kostim za Noć vještica, nego svadba prije sedam godina na današnji dan – napisala je ona ispod fotografije na kojoj je sa suprugom Dariom. 

Podsjećamo, par ima sina Jakšu. 

Pogledajte kako je Anđelka izgledala na dan svog vjenčanja. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti