Olivia Culpo zbog preljube ostavila Dannyja Amendola

Piše: Redakcija

Nakon što ga je uhvatila s drugom ženom, Olivia Culpo, odlučila se javno obračunati sada već sa bivšim momkom Dannyem Amendolom. Kako se čini da je došlo ipak do turbulentnog raskida njihove dugogodišnje veze.

https://www.instagram.com/p/BpP7pWngxBk/?utm_source=ig_embed

Bivša miss Universe obavijestila je pratitelje na društvenim mrežama kako se osjećala nakon što je Danny nedavno snimljen na jednoj plaži sa drugom ženom. Na Instagram je podijelila priču u kojoj na ruci pokazuje skupocjeni sat, vrijedan 12 hiljada dolara, koji je trebao biti poklon bivšem dečku za 33. rođendan.

– Izgleda da je ovaj poklon sada moj. Sretan mi rođendan – napisala je 26-godišnja manekenka, koja je nakon nekog vremena izbrisala priču.

https://www.instagram.com/p/BpwTNY7A4oC/

Nakon što je američki fudbaler Danny uhvaćen na plaži u Miamiju s novinarkom CBS-a Biancom Peters, u vrijeme dok je manekenka bila u Los Angelesu, Olivija je odmah odlučila objaviti vijest o njihovom prekidu. Kako piše „E!News“ Olivija se osjećala tako ponoženom nakon objave spornih fotografija. Izvor koji je blizak manekenki također je potvrdio da je ona izgubila povjerenje u Dannyja te da je on pokušava uvjeriti da je sve krivo shvatila, ali ona se odlučila na život bez njega.

https://www.instagram.com/p/Bl5bAUNAHDs/

Pročitajte još