Nicole Kidman: Zbog porodice sam se odrekla mnogih stvari

Piše: Redakcija

Australijska glumica Nicole Kidman izjavila je da se tokom svoje karijere zbog svoje porodice morala odreći mnogih stvari koje voli. Zbog svoje filmske karijere Nicole se susretala sa problemom koji je čest u poslu kojim se bavi. Glumica je nedavno izjavila da joj najveći motiv u životu predstavljaju njena djeca sa kojom provodi svaki slobodan trenutak.

-Jednu stvar sam morala da naučim kao žena koja je kasnije postala majka i kao neko ko je imao karijeru i dvoje djece, a to je da sam morala da naučim da kažem ne u mnogim slučajevima- izjavila je Nicole.

Glumica je već 11 godina u braku sa muzičarem Keithom Urbanom sa kojim ima dvije kćerke. Nicole pored dvije kćerke sa Urbanom ima još dvoje djece, kćerku Isabellau i sina Connora koje je usvojila zajedno sa bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Nicole je izjavila kako nikada nije odvajala svoju usvojenu djecu od svojih bioloških kćerki ističući da ljubav koju daje i dobija od svoje djece smatra najvećom snagom i motivom koji je vodi kroz život.

-Moja najveća pasja je moja porodica, moja prva i jedina ljubav. Često nam kćerke prigovaraju da se Keith i ja stalno ljubim- izjavila je glumica, dodavši kako je najsretnija kada vidi sa koliko ljubavi i pažnje Isabella i Connor brinu o svojim mlađim sestricama.

Pročitajte još