Nekad su joj bile idoli, a sada ih podržava na velikoj turneji

Piše: Redakcija

 

Iako se na scenu vraćaju bez jedne članice, tačnije poznate britanske dizajnerice Victorije Beckham, vijest o okupljanju članica planetarno poznate grupe “Spice Girls” oduševila je sve fanove. No, čini se da je jedna poznata dama ovu vijest dočekala s većim oduševljenjem od svih drugih, a riječ je o pjevačici Adele. Naime, ona je na svom instagram profilu podijelila fotografiju iz perioda kada je bila djevojčica, a iza nje se na zidu nalaze posteri na kojima su Spicesice. 

– Ovako se osjećam trenutno. Spremna sam – napisala je Adele, aludirajući na povratak grupe. 

Podsjećamo, nekoliko mjeseci se nagađalo da li se stvarno članice benda Spice Girls vraćaju na scenu, a jučer je stigla i službena objava da su  Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner i Melania Chisholm ponovo su na okupu, te da 2019. kreću na britansku turneju.

– Više smo nego uzbuđene zbog turneje sljedeće godine. Žensku snagu i poruku prijateljstva i ljubavi vratit ćemo na scenu i to sada kada je to važnije nego ikad. Nadamo se da ćete nam se svi pridružiti na Spice Girls partyju – rekle su one. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti