Emily Ratajkowski otkrila: Žene uvijek znaju ko je onaj pravi

Piše: Redakcija

Manekenka Emily Ratajkowski u februaru se udala za glumca i redatelja Sebastiana Bear-McClarda. Ona se vjenčala samo tri mjeseca nakon što je prekinula višegodišnju vezu s muzičkim producentom Jeffom Magidom.

Vijest o vjenčanju bila je veliko iznenađenje, jer niko nije znao da je Emily prekinula s bivšim. Tek poslije otkrila je da se ona i Sabastian poznaju već godinama te da su bili prijatelji. Prilikom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji ona je otkrila da se nije htjela viđati sa sadašnjim suprugom dok je bila s Jeffom jer je između njih bila nevjerovatna hemija.

View this post on Instagram

🍋

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

– Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje – priznala Emily.

– Nisam bila mladenka s Pinteresta. Stalno snimam glamurozne kampanje, a ovo je bilo tako opuštajuće. Sama sam se našminkala i uredila kosu. Tako se osjećam najsamopouzdanije. Nisam imala vremena baviti se sa svime čime se inače bave mladenke. Nikada nisam bila takav tip žene – dodala je.

View this post on Instagram

We gross & tbh idc

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti