Nicole Kidman: Gluma me nije zanimala, željela sam biti časna sestra

Piše: Redakcija

Slavna glumica Nicole Kidman je tokom braka sa glumcem Tomom Cruiseom postala aktivna unutar Scijentološke crkve, u kojoj i danas njen bivši suprug igra veoma bitnu ulogu. Iako je odgajana u tradicionalnoj rimokatoličkoj porodici, Nicole, koja je bila udata za Cruisea, pokazala je veliko interesovanje za ovaj, u prvi mah kult, a danas jednu od najmisterioznijih crkava. No, Nicole koja se danas smatra jednom od najuspješnijih holivudski glumica još kao mala zamišljala je da će kada odraste postati časna sestra.

-Jako sam duhovna osoba i vjerujem u Boga. Očito, taj put na kraju nisam odabrala, iako sam to silno željela- izjavila je Kidman.

Prošlo je više od 30 godina od kada se pojavila na javnoj sceni. No, Nicol sebe ne smatra zvijezdom, što joj ponekad, kako i sama kaže, donosi više štete nego koristi.

-Ne vidim sebe kao celebrityja, jer to niti nisam. Ja sam glumačka zvijezda i osjećam se jedino kao glumica. Beyonce je celebrity i to je velika razlika- rekla je Nicole.

Nicole je već 11 godina u sretnom braku sa poznatim muzičarom Keithom Urbanom sa kojim ima dvije kćerke. Ona je poznata kao neko ko svoju porodicu stavlja na prvo mjesto, a tokom karijere odibila je atraktivne ponude ne željeći da se na duži vremenski period odvoji od svoje porodice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti