Kanye i Kim angažovali privatne vatrogasce da gase požar oko njihovog imanja

Piše: Redakcija

Mnoge slavne ličnosti izgubili su domove u velikim požarima koji su zahvatili Kaliforniju. Gerard Butler, Neil Young, Miley Cyrus, Kim Basinger i Robin Thicke, samo su neki od poznatih koji su ostali bez svojih domova. Kako prenose američki mediji Kim Kardashian i Kanye West angažovali su privatne vatrogasce kako bi sačuvali svoje imanje od vatre čija se vrijednost procjenjuje na 60 milijuna dolara.

Nakon velikih napora, vatrogasci su uspjeli ugasiti veliki požar koji se primakao imanju poznaog para, ali i drugim imanjima u njegovoj blizini koja su zahvaljujući naporima vatrogasaca ostala sačuvana. Dok su požari prijetili da ugroze njihovo imanje, Kim i Kanye su zajedno sa njihovo troje djece bili u hotelu.

Mogućnost angažovanja privatnih vatrogasaca na rasplaganju su bogatim Amerikancima, a te usluge uglavnom nude osiguravajuće kuće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti