Elizabeth Hurley u vezi sa mladim biznismenom

Piše: Redakcija

Jedna od najatraktivnijih britanskih glumica ne prestaje oduševljavati svoje fanove. Iako je ove godine proslavila svoj 53. rođendan, svojim atraktivnim izgledom česta je tema britanske javnosti. Ovoga puta, Elizabeth Hurley koja se proslavila ulogom Dijane Payne u hit seriji “Gossip Girl” privukla je pažnju javnosti nakon što se saznalo da je u tajnoj vezi sa šest godina mlađim biznismenom Niccolom Barattierijem di San Pietro. Atraktivni Niccolo je javnosti postao poznat kada je stupio u ljubavnu vezu sa nećakom princeze Diane, Kitty Spencer.

Upravo je Niccolo bio tema britanske štampe protekle godine kada se spekulisalo da je upravo zbog Elizabeth prekinuo ljubavnu romansu sa 27 godina mlađom manekenkom. Nakon što više nije mogao izbjeći pitanja medija, Niccolo je u jednom obraćanju izjavio kako Elizabeth nema nikakve veze sa njegovim raskidom od Kitty.

https://www.instagram.com/p/BqLd8ixBcE4/

Ipak, medijima na ostrvu nije dugo trebalo da demantuju poznatog biznismena, budući da su Elizabeth i Niccolo u veoma kratkom vremenskom periodu dva puta snimljeni kako zajedno provode vrijeme u poznatim londonskim klubovima. Elizabeth je ovoga puta još jednom dokazala kako godine nisu bitne te da je još uvijek sposobna da zadobije pažnju mlađih muškaraca iako su oni okruženi mladim i atraktivnim djevojkama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti