Tamara Ecclestone sa suprugom i kćerkom uživa u zimskim čarolijama

Piše: Redakcija

Poznati model i TV lice Tamara Ecclestone posljednjih dana uživa u zimskim čarolijama u londonskom “Hyde Park Winter Wanderland” zabavnom parku. Tamara zajedno sa suprugom Jayom i njihovom kćerkom Sofiaom koristi svaki slobodan trenutak kako bi uživali u predprazničnoj atmosferi koja uveliko vlada u glavnom gradu Engleske. Tamara koja je široj javnosti poznata kao kćerka nekadašnjeg prvog čovjeka Formula 1, Berniea Ecclstonea, karijeru je započela kao voditeljica talijanske “Sky Sport” televizije gdje je, naravno, prenosila trke “najbržeg svjetskog cirkusa”. Iako je britanska javnost smatra rastrošnom kćerkom multimilionera, Tamara ne mari za te optužbe, te svaki slobodan trenutak koristi za putovanja i zabave na kojima joj društvo pravi njen suprug.

No ovoga puta, bivša voditeljica i model u društvu svoje porodice, posjetila je zimski zabavni park u Londonu gdje su se sjajno proveli. Tamara je zajedno sa Jayom i njihovom kćerkicom pozirala novinarima, a sudeći prema njihovom dobrom raspoloženju, sretna porodica sa sigurnošću uživa u zimskim danima.

Tamara i Sofia, ovoga puta bile su obučene u gotovo istu odjevnu kombinaciju. Zimske jakne u ukrašene popularnim “animal printom” uparile su sa “pom pom” kapama, dok je Jay bio u tamno plavom kaputu. Malena Sofia očigledno je uživala svakoga trenutka i s velikim nestrpljenjem čekala da sa roditeljima obiđe brojne zanimljive sadržaje koje ovaj park nudi.

View this post on Instagram

Big kids 🎆

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Prije nego se udala za Jaya, Tamara je bila vjerena sa Jonathanom Kettermanom sa kojim je u vezi provela gotovo 10 godina. Njihova burna veza okončana je sudskim procesom iz 2013. godine kada je Jonathan osuđen na zatvorsku kaznu nakon što ju je godinama ucjenjivao.

Pročitajte još