Michelle Obama: Neočekivan savjet za Meghan Markle

Piše: Redakcija

Nekadašnja prva dama Amerike, Michelle Obama, uputila je mudar savjet novoj vojvotkinji od Sussexa, Meghan Markle, o tome kako da se nosi sa životom pod lupom javnosti, prenio je BBC.

-Poput mene, Megan vjerojatno nije ni slutila da će živjeti takvim životom. Pritisak koji osjećate, i od sebe i od drugih, ponekad je pretežak. Stoga je moj glavni savjet da malo zastane, promisli i ne žuri kazala je supruga bivšeg predsjednika Baracka Obame.

Michele je kazala da je na početku prvih nekoliko mjeseci u Bijeloj kući provela brinući se za kćerke, o tome kako da se one prilagode u školi i steknu nove prijatelje. Nakon toga je krenula kovati ambicioznije planove. Pokrenula je nekoliko inicijativa za vrijeme provedeno u Bijeloj kući, a poseban naglasak je stavila na prehranu i zdravlje djece.

Zajednička poveznica s Meghan jeste da je i vojvotkinja za svega nekoliko mjeseci u kraljevskoj kući uključena u nekoliko projekata, koji uključuju humanitarnu kuharicuza pomoć stradalim u požeru koji je zahvatio zgradu Grenfell Tower u Londonu.

Pročitajte još