Ponovno vjenčanje: Severina i Igor u Indiji planiraju obnoviti bračne zavjete

Piše: Redakcija

Posljednjih nekoliko sedmica mediji u Regionu pisali su o sukobu bračnog para Severine i Igora Kojića koji se navodno nalaze pred razvodom. Kako su ove glasine postale sve glasnije, izvor blizak porodici koji nije želio pred kamere, izjavio je kako su informacije koje kruže u javnosti netačne, te dodao kako par naredne godine planira obnoviti bračne zavjete i to u svakoj od zemalja koje planiraju posjetiti u narednom periodu.

-Severina i Igor su oduševljeni novim trendom koji vlada među bogatijim mladencima, da putuju svijetom i vjenčavaju se u svakoj zemlji u koju kroče. Kojići će uskoro otputovati u Indiju i tamo napraviti svadbu po lokalnim običajima. Već su kontaktirali sa jednom tamošnjom agencijom koja se bavi organizovanjem vjenčanja stranih državljana. Još se raspituju mogu li tamo da registruju brak ili će samo održati ceremoniju, poput one koju su imali u Africi- izjavio je neimenovani izvor blizak paru.

Isti izvor navodi kako će na magično putovanje sa njima krenuti članovi najuže porodice. Na put će krenuti i Severinin sin iz veze sa Milanom Popovićem, Aleksandar, a društvo će im praviti Igorovi roditelji Dragan i Olja Kojić, kao i pjevačicina majka Ana Vučković. Pored njih, na zajedničko putovanje uputit će se i Severinin dugogodišnji prijatelj i menadžer Tomislav Petrović.

-Ako se to uzme u obzir, kao i obred koji su imali na Zanzibaru, već su započeli sa planiranom avanturom. Želja im je da tradicionalnu svadbenu ceremoniju, pored Indije, imaju i na Tajlandu, Keniji, Šri Lanki i Kolumbiji. Igor je rekao da bi volio da to isto urade i u Irskoj, a Severina mašta o vjenčanju na Markiskim ostrvima, koja pripadaju Francuskoj Polineziji, gdje mladenci hodaju preko članova porodice i gostiju- rekao je isti izvor.

Prvo sudbonosno “da” izgovorili u 2015. godine u crkvi u Istri, nakon čega su organizovali glamuroznu svadbu u Beogradu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti