Slavlje u domu Đurića

Piše: Redakcija

Poznati glumac, režiser, producent i muzičar Branko Đurić Đuro uživa u prazničnim danima, a to dokazuje fotografija koju je njegova kćerka i Tanje Ribič, Zala Đurić, podijelila fotografiju na kojoj poziraju pored jelke. U opuštenoj i šaljivoj atmosferi uhvaćeni su u momentu kako najmlađa kćerka Đuru nosi na leđima dok on stavlja zvijezu na vrh jelke, i napisala da njena sestra nije više mala. 

Zala je dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla, pa je tako lijepa dvadesetdvogodišnjakinja uveliko u glumačkim vodama. Završila je prestižne glumačku školu HB Studio u New Yorku i već je ostvarila zavidne uloge, među kojima je i pohvalan broj glavnih. Osim glume, Zala piše pjesme i poeziju, a sav svoj talent na tom polju pokazala je kao autorica knjige „Zbrka poezije”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti