Macaulay Culkin: Nakon 30 godina ponovo u ulozi Kevina

Piše: Redakcija

Ko ne voli film Sam u kući? Za nekoliko dana nam stiže Božić, a neizostavan film koji se gleda u predprazničnoj atmosferi je Sam u kući. Glavna uloga je maleni Kevin koji ostaje odvojen od svoje porodice, te praznik provodi apsolutno sam u ogromnoj kući i prolazi kroz mnoge zgode i nezgode. 

Glumac Macaulay Culkin koji je u ovom filmu imao samo osam godina, odlučio se vratiti na male ekrane u ulozi Kevina. Od posljednjeg nastavka ovog filma prošlo je 30 godina, a Mecaulay se u ulogu Kevina vratio zbog fantastične reklame za Google i to u posljednji čas kad su svi krenuli da kupe još poklona za goste koji će im doći za Božić.

Reklama započinje sa slavnim Kevinom koji na svom Google Home Hubu provjerava kakav mu je raspored tog dana.

– Hej Google, šta mi je danas na kalendaru?- pitao je Kevin, dok mu uređaj odgovara fda ima jedan događaj pod nazivom „Kuća samo za sebe“.

https://www.youtube.com/watch?v=xKYABI-dGEA

Nakon toga nastavlja se set najpopularnijih scena iz ovog filmskog hita koje su Kevin i Google briljijantno odradili. U nastavku možete pogledati kako je izgledalo snimanje Ponovo sam u kući.

https://www.youtube.com/watch?v=oeiJDTWxlM0

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti