Neprepoznatljiva: Ovako je Ornela Vištica izgledala kao djevojčica

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska glumica Ornela Vištica važi za jednu od najatraktivnijih regionalnih glumica, a kako je izgledala kada je bila djevojčica pokazala je objavom fotografije na svom Instagram profilu. No, ono što je posebno razveselilo njene fanove je opis putem kojeg je objasnila kako je fotografija nastala. 

– Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego što krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet, obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije. Kad ne bi vozila auto, onda bi me sjela u bus, vozove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se. Onda bi me uvela u radnju s materijalima. Ovo je kvalitetno, a ovo nije. Moraš znati. Na slovenskom bi se mama raspričala, a ja ništa ne bih razumjela. Ma, ne moraš sada to razumjeti, gledaj ljude, posmatraj. Paleta različitosti. A ti moraš naći neku sličnost. Eh, to je umjeće – napisala je Ornela ispod fotografije na kojoj pozira u teksas kombinaciji s velikom torbom u rukama. 

Iako ju je na fotografiji teško prepoznati, može se vidjeti da je Ornela iz perioda djetinjstva zadržala široki osmijeh na licu po kojem je i sada prepoznatljiva. Pogledajte kako je slavna glumica izgledala. 

View this post on Instagram

Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije 😂. Kad ne bi vozila auto onda bi me sjela u bus, vlakove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se.☺️ Onda bi me uvela u dućan s materijalima. -Ovo je kvaliteta, a ovo nije. -Moras znati. #frajerica Na slovenskom bi se mama raspričala, a ja ništa ne bih razumjela.😳 -Ma ne moraš sad to razumjeti, gledaj ljude, promatraj. Paleta različitosti. A ti moraš naći neku sličnost. Eh to ti je umijeće. . . . #mamakraljica #svjetskiputnik #uvijektorbauruci #putujputuj #djetinjstvo #zivotneskole #mamakorakispred

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti