Oduševila Britance: Meghan Markle obučena u omiljenu modnu kombinaciju priceze Diane

Piše: Redakcija

Jednim nesvakidašnjim potezom Meghan Markle izazvala je veliku pažnju britanske javnosti, a odjevnom kombinacijom u kojoj se nedavno pojavila, oduševila je brojne fanove, posebno kada se radi o poštovaocima lika i djela princeze Diane. Iako to niko nije očekivao, Meghan se u javnosti pojavila u odjevnoj kombinaciji koja u mnogome podsjeća na stil koji je dugi niz godina njegovalqa bivša britanska princeza Diana.

No, kako tvrdi princeza od Sussexa, Diana je oduvijek predstavljala primjer otmene i uvijek skladno obučene žene koja je bila uzor damam širom planete, pa je samim tim, i izbor kombinacije boja, ljubičaste i crvene, za Meghan bio sasvim očekivan potez.

Poznato je da su ove boje ujedno bile i omiljene boje princeze Diane koja je dugi niz godina, isticala kako je težnja ka jednostavnosti, upravo težnja ka savršenstvu što je za nju ujedno bio i životni moto. Posljednjih nekoliko sedmica, tabloidni mediji nisu bili naklonjeni princezi od Sussexa, pa mnogi tvrde, kako je Meghan ovim modnim potezom željela kupiti naklonost britanske javnosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti