Nakon trodnevne drame Sinead O’Connor pronašla nestalog sina

Piše: Redakcija

Kontraverzna irska pjevačica Sinead O’Connor posljednja tri dana glavna je tema u Britaniji, nakon što je na svom Twitteru objavila kako je njen sin Shane nestao, što je alarmiralo policiju u čitavoj državi. Iako su mnogi bili ubjeđeni da je Sinead koja je nedavno promijenila ime u Shudada Sadaqat, ponovo podigla “prašinu” zbog svojih psihičkih problema, ipak su bili iznenađeni njenom objavom na Twitteru u kojoj je zamolila sve koji znaju bilo šta o njenom sinu da to odmah prijave policiji.

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1087089127730933761

-Ovo je moj 14-godišnji sin. Nema ga od petka. Posljednji put je viđen u Wicklowu oko 7.42 večeras. Najvjerovatnije je krenuo kući s nekim pod imenom Orlando. Ako ga vidite ili se nalazi kod vas, molim vas kontaktirajte policiju- napisala je Sinead u svom tvitu koji su ubrzo potom njeni fanovi podijelili na svojim nalozima.

Nakon trodnevne potjere, irska policija pronašla je nestalog dječaka koji je nakon ispitivanja vraćen kući. Ubrzo se ponovo na Twitteru oglasila O’Connor koja je rekla kako je njen sin dobro.

-Shane O’Connor, ti mali majmunčiću. Premlad si da bi bio na mojoj stranici! Ovdje je mjesto samo za one 18+. Izlazi iz kreveta ili te sofe dragi moj, vrijeme je za školu. Volim te. Kada budeš napunio 16 bit ćeš general. U međuvremenu, to sam ja- napisala je Sinead na svom Twitteru.

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1087257827985555459

Pročitajte još