Michael B. Jordan: Modni detalj koji je sve šokirao

Piše: Redakcija

Jedan od najpopularnijih glumaca Hollywooda, Michael B. Jordan, izazvao je veliku pažnju medija tokom dodjele nagrada “Screen Actors Guild Awards” održane u Los Angelesu. Zvijezda filma “Black Panther” pojavio se tokom ceremonije u svečanom odijelu koje je bilo ukrašeno neobičnim šarenim detaljem za koji mnogi nisu sigurni kakva mu je svrha.

Detalj koji ne podsjeća na prsluk niti bilo koji odjevni predmet koji je karakterističan za mušku modu, zapravo je novi trend osmišljen u modnoj kompaniji “Louis Vuitton”. Radi se o modnom dodatku, koji inspiraciju pronalazi u seksualnim pomagalima. Kreator ovog prilično bizarnog modnog dodatka tvrdi kako je njegv cilj bio da malo osvježi i “razbije” već godinama ustaljenu i za njega, monotonu mušku modu. Da je njegov plan zaista “upali”, govori i to da je mladi glumaci tokom svečane ceremonije bio osoba koja je privukla najveću pažnju medija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti