Bivša pjevačica grupe Feminem: Moje dijete raste, ne mogu joj obećati hoću li biti tu za dvije godine

Piše: Redakcija

 

Bivša članica grupe “Femminem” Nika Antolos zbog teške bolesti, multiple skleroze,  javno se obratila predsjednici Hrvatske, zamolivši je da uloži napore kako bi ulje od kanabisa koje je u Hrvatskoj zabranjeno, bilo dostupno najtežim bolesnicima kao legalan lijek za najteže bolesti. Međutim, odgovor još nije dobila. 

Nika se s dijagnozom multiple skleroze suočila prije dva mjeseca, a sad trpi jake bolove. Jučer je sa gledateljima hrvatske Nove TV podijelila kako se osjeća. 

– Najstrašnije mi je od svega što ja s 29 godina ne znam hoću li biti živa, u kolicima, i dalje u bolovima, ili puno bolje s 30. Ja pojma nemam. Moje dijete raste, moje dijete, ja njoj ne mogu obećati hoću li biti tu za dvije godine ili neću – kazala je hrvatska pjevačica.

Nika je mama petogodišnje Sienne i kaže da je spremna sjediti svaki dan na Markovu trgu dok se ne legalizira ulje kanabisa koje bi pomoglo i hiljadama oboljelih od ove bolesti u Hrvatskoj.

– Dajem još pet dana, danas je ponedjeljak, a u petak, u petak je zadnji dan za odgovor, zato što oni imaju konstantno neka pravila, ali imam ih i ja – poručila je. 

View this post on Instagram

Tri babe u meni (žena-dijete-nema me). I to je ok. Osim ako imaš krive gužve oko sebe, pa te guraju u kutije kao loptu-ne ide. Meni je bitno da se nas tri jednako volimo. Sve ovo izvana može čekati.. Ili ne mora, ne nas dira.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________________________________________________________ #citat #croatia #writing #writer #ljubav #sea #nikaantolosruban #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #pisci #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #izreke #god #girl #woman #photography #woman #jesus #citati #poetsofinstagram #poetrycommunity #poetry

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____) on

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti