Bill Cosby uživa veliko povjerenje zatvorenika: Svi se brinu o njemu dok ih on zabavlja dogodovštinama iz bogate karijere

Piše: Redakcija

Iako su brojni američki mediji danima pisali o torturi koju u zatvoru u Philadelphiji preživljava slavni glumac Bill Cosby, njegov agent tvrdi suprotno, te dodaje kako slavni glumac uživa veliko povjerenje i pažnju mnogobrojnih zatvorenika. Nakon što je pravosnažno osuđen na zatvorsku kaznu od minimum tri godine zbog seksualnog zlostavljanja Andree Constant 2004. godine, čuveni komičar poslat je na izdržavanje zatvorske kazne u jedan od bolje čuvanih američkih zatvora. Ubrzo nakon što je smješten u posebno zatvorsko odjeljenje, mediji su pisali o tome kako je Cosby zbog svojih nedjela postao žrtva drugih pritvorenika koji su odmah krenuli da ga maltretiraju. Pisalo se čak da je prvi dan u zatvoru pretučn, te da su ga neki od zatvorenika gađali bananama tokom doručka u kantini.

https://www.instagram.com/p/lYhTZ_P5Iv/

Njegov agent Andrew Wyatt tvrdi da je svog klijenta i velikog prijatelja posjetio više od 10 puta i da se uvjerio u njegovo zdravstveno stanje. On je saopštio kako su netačna pisanja tabloida o tome da Cosby trpi veliku torturu, već je na opšte iznenađenje mnogih rekao, kako Cosby uživa veliko povjerenje i pažnju u zatvoru, a zbog svog slabijeg zdravstvenog stanja, drugi zatvorenici se staraju o njemu, pomažući mu u njegovim svakodnevnim aktivnostima.

-Ne vjerujte tabloidima. Pisali su da je neko bacio bananu na njega, da je učestvovao u tuči bandi. Tabloidi plasiraju lažne vijesti, glupe i smiješne informacije- rekao je Wyatt.

Wyatt dodaje kako je glumac veoma dobro raspoložen te da u trenucima odmora koristi svaku priliku kako bi zabavio ostale zatvorenike koji uživaju u njegovim šalama, i pričama iz bogate glumačke istorije. Dok mu pomažu da ode do toaleta, te do zatvorske biblioteke, glumac kome je vid prilično oslabio, ostalim zatvorenicima često priča o svojoj porodici i odrastanju, dok ih najviše interesuju priče sa snimanja serije “Cosby Show” po kojoj je glumac postao planetarno popularan.

https://www.instagram.com/p/BezaJNsltU3/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti