Djevojka poznatog fudbalera okitila se laskavom titulom: Izabel Goulart vlasnica najljepših nogu

Piše: Redakcija

U svijetu fudbala, brazilska zvijezda Neymar važi za jednog od najboljih igrača današnjice, ali je nakon spektakularne rođendanske proslave koju je organizovao, svima jasno da se radi ovelikom showmanu. Tokom svečanog prijema za mnogobrojne goste iz svijeta fudbala, na gala zabavu brazilskog fudbalera došao je i njegov klupski kolega Kevin Trapp, a sve oči bile su uprte u njegovu pratilju, prelijepu manekenku Izbelu Goulart koja je zasigurno bila jedna od glavnih zvijezda večeri.

View this post on Instagram

La Nuit Rouge ❤️ #NJR27

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Za ovu priliku, Izabela je odabrala elegantnu bordu haljinu, a svi su mogli primjetiti njenu sjajnu liniju te duge noge, po kojima je odavno poznata u svijetu modelinga. Iako zbog poslovnih obaveza nemaju previše vremena za ovakve događaje, mladi par je nedavno saopštio kako će se uskoro vjenčati, nakon čega će odabrati destinaciju u kojoj će u buduće boraviti.

View this post on Instagram

♥️ #izabelgoulart #kevintrapp

A post shared by Izabel Goulart & Kevin Trapp (@izabelandkevin) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti