Madonna napravila haos u teretani: Pomjeri se, ja sam zvijezda

Piše: Redakcija

Pjevačica i pop diva Madonna izazvala je nesvakidašnji incident kada je u jednoj teretani u New Yorku zahtjevala od zaposlenih da joj osolobode jedno sobno biciklo na kojem se u tom trenutku već nalazila jedna osoba koja je uveliko trenirala. Američki mediji pišu kako je nakon što je stigla u jednu teretanu i istočnom dijelu New Yorka, pjevačica bila jako drska i zahtjevala da joj se ustupe sprave kako bi mogla odraditi trening.

Menadžer teretane nije imao izbora pa je prišao jednoj od svojih stalnih mušterija te ju zamolio da prekine trening na biciklu i što prije ga oslobodi kako bi na njegovo mjesto došla Madonna. Prisutni u teretani bili su iznenađeni menadžerovim riječima koji je u jednom trenutku bio jako neprijatan te od pomenute osobe tražio da se pomjeri jer je poznata ličnost upravo stigla, a njegova je dužnost da joj udovolji.

-Menadžer je prišao svom klijentu i zamolio ga da prekine trenig zbog Madonne, te da se pomjeri za nekoliko mjesta i nastavi trenirati, a za uzvrat će dobiti 5 besplatnih termina- rekao je neimenovani izvor koji se u tom trenutku našao blizu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti