Moda: Zavirite u ormare slavnih dama

Piše: Redakcija

Mariah Carey jedna je od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a osim svojim raskošnim glasom pažnju javnosti je privukla i svojim neobičnim stilom. Naime, ona je u jednom od intervjua otkrila da njen stil nije casual, a prepoznatljiva je po sjaju, šljokicama, ekstravagantnom glamuru i zanimljivim detaljima. Iako bi se iz ovoga moglo zaključiti da je njen stil prilično kičast, to nije slučaj s obzirom na činjenicu da Mariah itekako zna kako sve to kombinirati.  

Običan nije ni njen ormar i u njemu ima preko 500 pari cipela, dio koji je namijenjen samo za donji veš, korsete i odjeću za spavanje i još mnogo toga. Ono što se sigurno može reći je da je njen garderober san svake žene. Iako svjetski poznate ličnosti svoje kuće često čuvaju daleko od očiju javnosti Mariah je američkim novinarima otvorila vrata svog doma i pokazala im svoj raskošni ormar. 

No, ona nije jedina koja je pokazala unutrašnjost svog ormara. Pogledajte kojim dizajnerskim komadima raspolažu pojedine svjetske  zvijezde. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti