Film o britanskoj vojvotkinji aktivirao porodične nesuglasice

Piše: Redakcija

AFP

Kao što je i očekivano, dokumentarni film “Meghan and the Markles: A Family at War”, koji je izašao nedavno još jednom je stavio fokus na ne tako dobre odnose koje britanska vojvotkinja ima sa članovima svoje porodice. Naime, detalj iz filma koji je privukao najviše pažnje svakako je vezan za činjenicu da je Meghan svom ocu Thomasu poslala pismo u kojem ga optužuje da ju je povrijedio i slomio joj srce time što je u intervjuima iznosio neistine vezane za nju, ali i princa Harryja. 

– Njeno ponašanje prema ocu je neprihvatljivo. Ona je ta koja nema srce jer da ga ima ne bi se ovako ponašala, nego bi bila milostiva i trudila bi se da izgladi odnos s ocem – rekla je Meghanina sestra Samantha povodom izlaska filma. 

Podsjećamo, ovo svakako nije prvi put da Samantha o svojoj polusestri u javnosti govori u negativnom kontekstu. 

– Ona nije žrtva, iako se predstavlja tako. Naziva nas lažljivcima, a ona je ta koja izmišlja priče – rekla je, između ostalog, Samantha dodajući da je njena polusestra odlična manipulatorica koaj obmanjuje sve. 

Meghan, kao ni članovi kraljevske porodice se povodom ovoga nisu oglašavali. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti