Ben Affleck pristao na izazov bivše vjerenice: Ovo je za mene veliki životni korak

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BWqg9OlhS65/

Mnogi se i danas sjećaju najromantičnijeg holivudskog para, čija je ljubav nikada nije zaživjela u potpunosti. Iako su bili vjereni i samo korak od vjenčanja, Jennifer Lopez i njen tadašnji partner, Ben Affleck šokirali su brojne fanove viješću da je njihovoj ljubavi došao kraj. Nekoliko godina nakon raskida, bivši partneri sreli su se u jednoj emisiji gdje su govorili o izazovu kojem su se podvrgli. Jennifer i Ben su naime, odlučili krenuti na rigoroznu dijetu zbog koje su morali iz svoje ishrane izbaciti ugljene hidrate i šećer. Iako je Jennifer dijetu ispoštovala u cjelosti, Ben nije mogao izdržati, ali je nakon zajedničkog gostovanja u emisiji, svojoj bivšoj obećao da će ponovo pokušati.

https://www.instagram.com/p/BuUWEqCgYey/

-Ne samo da vas glava boli, već i imate osjećaj kao da ste u nekom drugom svemiru. Kao da ne osjećate sebe. Onda polako počinjete da shvatate da ste zavisni od šećera. Razmišljala sam stalno o njemu. Kad ću moći da jedem kolače, hljeb. Ali bila sam strpljiva i žudnja je nakon nekog vremena nestala- objasnila je Jennifer.

Afleck koji tada nije mogao izdržati rigorozan režim ishrane, posljednjih mjeseci vodio je veliku borbu s ovisnošću o alkoholu, zbog kojeg je u konačnici propao njegov brak. Glumac se nakon seerije terapija vratio svom poslu, ali su najveći teret njegove slabosti podnijela njegova djeca, kada se uzme u obzir da je zbog stanja u kojem se nalazi, okončan njegov brak sa glumicom Jennifer Garner.

-Imao sam problem i to je nešto što stvarno želim da riješim. Ipak se radi o vama, vašem životu, vašoj porodici. Svi se susrećemo s nekim preprekama u životu i moramo da se suočimo s njima- rekao je poznati glumac koji je nakon svega pristao na izazov bivše vjerenice i njenog sadašnjeg partnera Alexa Rodrigueza.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti