Žena koja je osvojila najvećeg jugoslovenskog zavodnika

Piše: Redakcija

 

Nije tajna da je popularni pjevač Zdravko Čolić bio jedan od najvećih jugoslavenskih zavodnika, a njegovom šarmu i danas teško odole brojne dame. No, Čolić je uprkos ovoj reputaciji, već duže od 20 godina vjeran jednoj ženi, a riječ je o Aleksandri s kojom se vjenčao 2001. godine.

– Vjenčali smo se 1. maja potpuno spontao, a svi su mislili da je skrivena kamera jer smo došli rano ujutru. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo moraju postojati – rekao je on jednom prilikom.

No, uprkos tome što se javnost jako interesirala i trudila da sazna što više detalja o Čolinoj ženi, Aleksandra, kao i njihove kćerke Una i Lara, žive daleko od očiju javnosti.

– Žena kao žena. Radi i opredijelila se za porodicu. Ako ona hoće, slikat ćemo se, nemam ja ništa protiv. Nije ono da mi Bosanci ne damo ženi da se pojavi u javnosti, kao što se prije pričalo – rekao je Čola otkrivajući da je Aleksandrin izbor to što se ne pojavljuje u javnosti.

Ono što se zna je da je Čolina supruga profesorica geografije, a upoznali su se u Makarskoj.

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to presudno. Osvojila me jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni i brine moje brige – rekao je Čola, koji je suprugu “pokazao” u spotu za pjesmu “Tebe čuvam za kraj”.

Evo kako Aleksandra izgleda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti