Reese Witherspoon: Glumica odgovorila na glasine o svojoj i trudnoći Jennifer Garner

Piše: Redakcija

Američki mediji u posljednje vrijeme sve češće pišu o poznatoj glumici Jennifer Garner. Naime, prvobitno je razlog bio činjenica da je Jennifer  nakon razvoda od Bena Afflecka nastavila dalje sa svojim životom, te se u javnosti pojavila s novim partnerom, biznismenom Johnom Millerom. A ako je  suditi po posljednjim fotografijama glumice, koje su nastale tokom šetnje Los Angelesom, njihova veza će uskoro dobiti sasvim novi smisao. Naime, na  fotografijama se vidi da glumica ima zaobljen trbuščić što je dovoljno da se pretpostavi da će uskoro, u 47. godini, dobiti četvrto dijete. No, kako ova vijest još nije potvrđena, može se pročitati i to da se glumica jednostavno udebljala jer previše uživa u hrani iz lanca brze hrane njenog dečka. Podsjećamo, Jennifer iz braka s Benom ima kćerke Violet i Seraphinu, te sina Samuela.

No, Jennifer nije jedina holivudska glumica o kojoj se piše u kontekstu nove trudnoće, te se u medijima može pročitati i to da Reese Witherspoon očekuje prinovu. Za razliku od Jennifer koja se o ovim nagađanjima nije oglašavala, Reese je, kako se čini, odgovorila u ime obje. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju naslovnice jednog časopisa na kojoj se nalaze ona i Jennifer i napisala šaljivu poruku. 

– Hej, Jennifer Garner, možemo li odgajati naše imaginarne bebe zajedno – napisala je Reese i time stavila tačnu na nagađanja o, barem, svojoj trudnoći. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti