Jennifer Lopez: Na prvom sastanku bivši suprug mi je rekao – jednog dana ćeš biti moja žena

Piše: Redakcija

Kako sve slavne osobe u jednom trenutku svog života odluče napisati autobiografiju, tako je ovom trendu podlegla i pjevačica i glumica Jernnifer Lopez. U autobiografiji “True Love” ona se pozabavila i svojim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, s kojim ima šestogodišnje blizance; kćerku Emmu i sina Maxa.

– Kad smo se prvi put vidjeli prvo što mi je rekao je bilo: “Jednog dana ćeš biti moja supruga”’.

Njih dvoje su se upoznali 1998. godine u New Yorku, gdje je on igrao u predstavi “The Capeman”.Kada su se zavjese spustile uslijedio je i njihov susret na kojem je Jennifer odmah shvatila da među njima ima hemije.

Da se vjenčaju trebalo im je šest godina, međutim, njihov brak je okončan 2011. godine. Da li je Marc bio najveća pjevačicina ljubav teško je znati, ona je nedavno priznala kako je, uprkos činjenici da je bila u brakovima sa Ojani Noom i Crisom Juddom, glumac Ben Affleck bio jedini muškarac koji joj je slomio srce.

Toliko su bili popularan par da su dobili nadimak Bennifer, međutim, iznenada su prekinuli zaruke.

Pjevačica je u razgovoru s Mariom Shriver za “Today show” priznala kako joj je Ben slomio srce.

– To mi je vjerovatno bilo prvi put da mi je slomljeno srce – rekla je i dodala da joj je Affleck bio prijatelj, da su se poznavali godinama i stvarno osjećali hemiju, te da ga je jako voljela.

Lopez se nakon prekida sa Benom 2004. godine počela zabavljati sa Marcom koji je iza sebe također imao brakove i mnoge ljubavne veze.

Njegova partnerica je bila Debbie Rosado koja mu je rodila kćerku Arianu 1994.godine. U tom periodu Anthony je usvojio sina Chasea.

Marc je nakon nje bio u braku sa bivšom Miss Universe Dayanarom Torres. Vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu. Imaju dvojicu sinova Cristiana Anthonyja Muñiza i Ryana Anthonyja Muñiza. Imali su mnoge probleme u braku i početkom 2002. godine su odlučili da se rastanu. No, vjerovatno želeći svom odnosu dati još jednu šansu, pomirili su se i obnovili zavjete u decembru 2002. godine u Puerto Ricu.

Klimavi brak je ipak došao do svog kraja u oktobru 2003., kada je Dayanara podnijela zahtjev za razvod braka u januaru 2004. godine. Kako bi se što brže i lakše oporavila od razvoda Dayanara je zamijenila Marcov zaručnički prsten za dijamantima optočen Cartierov sat i napisala knjigu: “Udana za mene: Kako je posvećenost sebi vodila do tijumfa nakon razvoda”.

Nakon nje Marc se, kao što se već da naslutiti zaljubio u Lopez.

– Moja porodica je netradicionalna. Ja, samohrana majka, otac koji ne živi u kući s djecom, djeca koja imaju troje polubraće od druge dvije majke…, to nije tradicionalno – izjavila je u jednom od svojih intervjua Jennifer.

Jennifer je trenutno sama, dok je Marc najčešće viđen u društvu 26-godišnje manekenke Shannon de Lima.

[nggallery id=560]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti