Dragan Marinković Maca: Nakon što su izgubili trojke sa suprugom je mir našao u Hercegovini

Piše: Redakcija

Poznati bh. glumac Dragan Marinković Maca i njegova supruga Jovana otkrili su da su se prošlog ljeta suočili sa stravičnim gubitkom. Naime, oni su izgubili trojke, a jedno su drugom u ovom teškom periodu bili najveća podrška. 

– Obradovali smo se kada su nam doktori saopštili da Jovana umjesto jedne, nosi čak tri bebe. Nažalost, na jednom od narednih pregleda ustanovljeno je da bebama ne kuca srce i da ih je sve izgubila. Ja sam se osjećao strašno, a moja supruga je bila potpuno slomljena. Pomislio sam da je najbolje da poslije svega odemo iz Beograda na nekoliko mjeseci. Spakovali smo se i uputuli u okolinu Trebinja, u selo u zaleđu Dubrovnika, da se sklonimo od ljudi i gradskog ludila i saberemo – rekao je Dragan za magazin Gloria. 

Njegova je supruga dodala da su, osim jedno u drugom, oboje utjehu pronašli u činjenici da se to dogodilo u ranim sedmicama trudnoće. 

Podsjećamo, Dragan je početkom prošle godine govorio za naš magazin i tom je prilikom, između ostalog, otkrio čime je osvojio svoju sadašnju suprugu dodajući da kod žena najviše poštuje to kada imaju petlju. 

– Ne znam. Ne jednom stvari. To ćete morati pitati nju. Ali, u principu znam da sam elokventan, inteligentan, duhovit, šarmantan, džentlmen, pažljiv, tih, miran i povučen – rekao je on. 

View this post on Instagram

Jutarnja….

A post shared by Dragan Marinković Maca (@dragan_maca) on

Cijeli intervju sa Draganom pročitajte na linku ispod. 

https://www.azra.ba/intervju/60221/dragan-marinkovic-maca-sve-ono-cemu-su-nas-ucili-danas-ne-valja/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti