Poznata manekenka sina dojila u TV emisiji: Eto, beba bira trenutak

Piše: Redakcija

Poznata srbijanska manekenka Bojana Barović, supruga pjevača Nikole Rokvića, je prije mjesec rodila sina Simeona, a o porođaju je govorila u emisiji “Jutro sa Natašom”. Bojana je govorila o tome kako uspijeva uskladiti privatne i poslovne obaveze, a onda je usred razgovora iskrsnulo nešto hitnije. Naime, njen sin je ogladnio, a Bojani nije bio problem da ga nahrani pred kamerama emisije koja se emitirala uživo. 

– Eto, beba bira trenutak. Ja ću ga sad dojiti. Ovo mu je kao neka užina – rekla je ona kroz osmijeh. 

Voditeljica emisije, Nataša Miljković je ovaj Bojanin potez pozdravila s oduševljenjem.

– Jutros smo imali divan trenutak da u emisiji “Jutro sa Natašom” uradimo nešto veoma korisno za naše drage mame, a to je da ovim gestom podržimo dojenje samo po sebi, kao i dojenje u javnosti i da prenesemo važnu poruku, a to je da mame treba uvijek da budu sa svojim bebama, ali, takođe, i da uživaju u lijepim danima proljeća gdje god da požele – napisala je, između ostalog, Bojana nakon emisije. 

Podsjećamo, Bojana i Nikola imaju i stariju kćerku Leonu.

Pogledajte kako je izgledalo Bojanino gostovanje u emisiji. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti