Eminemova kćerka bi s lahkoćom mogla postati manekenka

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bv9nEWgBGlZ/

Možda nije slavna poput njenog oca Eminema ili pak Kim Kardashian, 23-godišnja Hailie Scott svojim obožavateljima na Instagramu uvijek zna izvući osmijeh na lice. Nedavno im je mlada Hailie poslala i pozdrav s Havaja, a vidjelo ga je preko milion i po osoba koje je prate na Instagramu.

Mnogi za nju kažu da bi s velikom lahkoćom mogla biti manekenka. Najnovijim fotografijama pozirala je u crnom bikiniju. Dodatni plus bili su prekrasni vodopadi koji su je inspirirali da se prisjeti pjesme ‘Waterfalls’ grupe TLC.

– Žao mi je, TLC, ali lovila sam vodopade – napisala Hailie Scott uz fotografiju.

Eminemova kćer dodala je još nekoliko fotografija na pješčanoj plaži. Cijeli užitak u Havajima pojačala joj je činjenica da joj u rodnom Michiganu trenutno pada snijeg. Hailie Scott nije samo lijepa, već je i pametna – prošle je godine diplomirala psihologiju na Državnom univerzitetu Michigana.

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti