Amber Heard šokirala priznanjem: Šutirao me je i davio, mislila sam da će me ubiti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt3s94ZgB01/

Glumica Amber Heard podigla je veliku “prašinu” nakon što je poslije razvoda od glumca Johnnyja Deppa progovorila o nasilju koje je pretrpjela tokom godina njihovog braka. Ubrzo nakon optužbi, glumac je bivšoj supruzi isplatio 7 miliona dolara u zamjenu za šutnju, no ona je taj dogovor prekinula onoga trenutka kada je u jednom magazinu objavila blog o burnom životu glumca i nasilju koje je preživjela dok su bili zajedno. Depp je naprosto pobjesnio kada je saznao za njen tekst zbog čega je podnio tužbu u kojoj je od bivše supruge zatražio čak 50 miliona dolara naknade na ime prekršene stavke iz pređašnjeg ugovora koji su sklopili.

Amber očigledno nije više željela šutjeti zbog čega je javno ispričala detalj iz zajedničkog života koji su mnoge šokirali.

-Pretjerivao je sa pićem i drogom, i često se nije sjećao šta je radio dok je bio pod njihovim dejstvom. Voljela sam ga i vjerovala u njegova obećanja da će potražiti pomoć, ali grdno sam se prevarila- ispričala je Amber.

Ona je dodala da se Depp tokom jednog privatnog leta u maju 2014. godine, toliko napio da je u jednom trenutku nasrnuo na nju i počeo da je tuče.

-Šutirao me je u leđa, bacao me na pod i na kraju pao u nesvjest od pića. Kada smo izašli iz aviona, njegov asistent mi je rekao da je Džoni “povrijeđeni mali dječak” i da je na meni da ga podržim. Vjenčali smo se nekoliko mjeseci kasnije. Već 2015. godine, tri dana se drogirao, kada sam prigovorila, rekao mi je da mi nikada nije obećao da neće uzimati ekstazi, a zatim me šamarao. Bacio me je na sto za ping pong, koji se polomio pod mojom težinom. Davio me je i prijetio da će me ubiti. Sam se posjekao i krvlju pisao po zidu. Na kraju je završio u bolnici. priznala je glumica.

Iako je tada mislila da će se pokajati zbog svojih postupaka, Depp ju je navodno pokušao ubiti čim su ga otpustili iz bolnice.

https://www.instagram.com/p/BvweT-Phgu7/

-Bili smo u stanu u Los Angelesu, zgrabio me je za kosu i počeo da me davi. Urlao mi je u lice da će me ubiti i lupao mi šamare. Bacio me je na krevet i počeo da me tuče pesnicom. Mislila sam da ću umrijeti i da on ujutru neće ni znati da me je ubio- šokirala je Amber svojim priznanjem.

Pročitajte još