Radost u porodici Džajić: Stiže prinova, a ime će biti iznenađenje za sve

Piše: Redakcija

U porodici legendarnog fudbalera Dragana Džajića posljednjih dana vlada veliko slavlje. Nakon što su Dragana Džajić i njen partner Miloš Ivanović potvrdili da će 25. maja izgovoriti sudbonos “da”, sada su svoje porodice obradovali još jednom divnom viješću. Naime, kako saznaju izvori bliski porodici Džajić, Dragana i Miloš saopštili su svojim najbližim da će uskoro postati roditelji. Dragana je ovu informaciju podijelila sa Miloševom sestrom, teniserkom Anom Ivanović kojoj je saopštila da će uskoro postati tetka.

–Anči, bili smo kod ljekara i sve je super. Bebica lijepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osjećam odlično– saopštila je Dragana Ani Ivanović.

19, March, 2019, Belgrade – Promotion of new Range Rover ih Hilton hotel. Milos Ivanovic and Dragana Dzajic. Photo: M. M./ATAImages
19, mart, 2019, Beograd – Promocija Ranger Rover u hotelu Hilton. Foto: M. M./ATAImages

Potom je Dragana slušalicu dala Milošu koji je sa setrom podijelio radisnu vijest, a potom su pozvali i Draganinu sestru Sanju koja je bila oduševljena viješću koju je čula.

-Iako još ne znaju pol djeteta, porodično se svi šale da će Džajići birati ime ukoliko budu dobili djevojčicu, a Ivanovići ako bude sin. Ana je već uveliko počela da sprema poklone za bebu, a uskoro planira da dođe u Srbiju jer će se krajem maja Dragana i Marko zavjetovati na vječnu ljubav- ispričao je izvor blizak porodici.

Vijest o prinovi najviše je obradovala Dragana Džajića koji ovih dana ne skida osmijeh sa lica.

Pročitajte još