Palo pomirenje: Poznati par povukao papire za razvod

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Megan Fox i Brian Austin Green zajedno su već 15 godina, a u braku devet. Međutim, prvi put  su prekinuli nakon dvije godine veze, i to na godinu. Problemi su se ponovo javili 2015. godine, kada su već imali dvoje djece. Par se tada razišao, no dugo potom je svijet saznao da je ona – trudna. Nekoliko mjeseci prije rođenja trećeg djeteta Megan i Brian su opet počeli zajedno živjeti, a u oktobru 2016. rodio im se Journey River Green. Ali je ona ubrzo poslije toga čvrsto odlučila da više ne želi biti s njim.

https://www.instagram.com/p/BwzqB_UFJXR/

Ipak, u posljednje vrijeme porodica se često može vidjeti u šetnji Los Angelesom, a sve upućuje na to da su na kraju ipak pomirili. Tri su godine glumici trebale da napokon i službeno preda zahtjev za odbacivanje njihovog brakorazvodnog slučaja. Kako piše “People”,njihove su se razmirice vrtjele oko posla – ona je mnogo radila, a on je ostajao s djecom i s vremenom se njihov odnos pogorašavao. Sada se trude održati privatno-poslovnu ravnotežu, zreliji su i očigledno oboje spremni da održe brak.

https://www.instagram.com/p/BwzPprCHXEF/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti