Marija Šerifović proživjela težak period: Zbog majčine bolesti bila je jako potresena

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu6EaHilU5Q/

Pjevačica Marija Šerifović proteklih godinu dana prošla je kroz veoma težak period. Iako je tokom prethodne godine zabilježila veliki poslovni uspjeh održavši brojne koncerte pred krcatim dvoranama, Marija je vješto od javnosti krila kroz kakav period prolazi. Tokom jedne rutinske ljekarske kontrole, njena majka Verica Šerifović saznala je bolnu istinu da boluje od karinoma dojke. Mariju je ova informacija jako potresla, ali se ubrzo sabrala i zajedno sa majkom posjetila najbolje stručnjake koji su ipak imali dobre vijest. Naime, ljekari su Mariji i Verici saopštili da je karcinom koji su otkrili bio u prvom stadiju što je u mnogome olakšalo njeno liječenje. Verica Šerifović ubrzo je operirana na Institutu za onkologiju u Beogradu, gdje je nakon operacije provela nekoliko dana na oporavku.

-Marija ju je posjećivala u bolnici svaki dan i donosila joj je sve što joj je trebalo. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da posustane. Vodila je računa o tome da ju nitko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima i porodici otkrila pravu istinu o njenom zdravstvenom stanju- izjavio je izvor blizak porodici Šerifović.

Proces oporavka trajao je nekoliko mjeseci, a nakom prve analize koja je uslijedila poslije operacije, rezultati testa bili su obećavajući.

View this post on Instagram

💖 ŽIVOT 💖

A post shared by Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial) on

-Kad su čule da je sve u redu, bile su presretne. Od tad Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se nastupima. Marija je jako vezana za majku pa je za nju prethodna godina bila veoma bolna- navodi isti izvor.

Pročitajte još