Sedam stvari o seksu koje bi muškarci voljeli da žene znaju

Piše: Redakcija

POTREBNA IM JE POHVALA

Da bi stekli samopouzdanje, potrebno je da ih hvalimo i dijelimo im komplimente.

PLAŠE SE BLISKOSTI

Istraživanja su pokazala da su dječaci mnogo otvoreniji i spontaniji od djevojčica, sve dok ne dostignu školski uzrast. Tada počinje represija – nemoj da plačeš, ti si dječak i slično. Na taj način njegova želja za intimnošću i bliskošću postaje tabu. Žene treba da shvate da, kada se muškarac poslije seksa povuče u sebe, to radi možda zato što je u šoku jer shvata koliko mu je potrebno da bude blizak s vama.
SEKS RADI SEKSA

Seks im je potreban kao što im je potrebna hrana. Ne očekujte od njega da vodi ljubav samo u trenucima kad vas obožava. Nahranite ga.

EROGENE ZONE
Nije im penis jedina erogena zona. Prija im i kad ih partnerka dodiruje po grudima, unutrašnjoj strani butina i po licu. Testisi i anus se podrazumijevaju.

SEKSUALNE FANTAZIJE
Muškarci uživaju u seksualnim fantazijama, i to bi željeli da podijele s partnerkom, ali se plaše njene reakcije. Isto tako, voljeli bi da znaju koje su naše seksualne fantazije.

PRIČANJE ZA VRIJEME SEKSA
Vole kada žena priča za vrijeme seksa. To je za njih veliki afrodizijak.

VOLE DA NAS OSVAJAJU
Muškarci vole osjećaj da treba da se izbore za ženku, da je osvoje, da joj se udvaraju. Intimnost je povezana s bliskošću, ali održavanje seksualne želje zahtijeva i izvjesnu distancu. Kako uspostaviti potrebnu ravnotežu? Oba partnera treba da ostvaruju svoje želje: nemojte mu zabranjivati da gleda porno filmove.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti