Moguće je: Evo kako možete provesti dan s Georgeom i Amal Clooney na jezeru Como

Piše: Redakcija

Foto: AFP

George i Amal Clooney traže dva specijalna gosta koja će im se pridružiti na jezeru Como. Popularni glumac i njegova supruga advokatica za ljudska prava pridružili su se on-line platformi za prikupljanje sredstava pod nazivom Omaze, koja nudi jednom u životu doživljaje i ekskluzivnu robu kao podršku dobrotvornim akcijama. Jedan od sretnih dobitnika moći će se pridružiti Georgeu i Amal Clooney te provesti neko vrijeme s njima na jezeru.

AFP

 Na jednom urnebesnom videu glumac je kazao kako će će pobjednik imati zadovoljstvo biti u njegovom prisustvu, a onda se ispravio i kazao: “Ja sam George Clooney suprug Amal, najbolje advokatice za ljudska prava”, dajući do znanja kako će zapravo ona privući sve da se zainteresiraju za dobrovoljnu akciju.

Pobjednici će imati priliku da se pridruže kompletnoj porodici Clooney uključujući i jednogodišnje blizance Ellu i Aleksandra. Krajnji rok za ulazak u dobrotvorno takmičenje je 14. juli, a pobjednik će biti objavljen 31.jula. Fondacija Kluni za pravdu bori se za prava pojedinaca koji su nepravedno ciljani od strane vlade i suočavaju se sa kršenjem ljudskih prava.

Pročitajte još