Milan Popović: Optužuje Severininog supruga Kojića za podmetanje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bw6fB_qhsZ4/

Sukob Severine i Milana Popovića jučer je doveden na potpuno novi nivo, a u cijeli je priču sada upleten i Igor Kojić. Milan Popović je jučer u javnost pustio snimku nadzornih kamera, na kojoj se, kako kaže, vidi Severinin suprug Igor Kojić dok ispred ulaza njegove kuće na zagrebačkom Horvatovcu postavlja nepoznati zapaljivi predmet nalik crnoj svijeći.

Naime, Severina i Popović se već godinama sudski spore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, no sada je sukob prešao na sasvim novi nivo.

Popović je jučer za Jutarnji list rekao da sumnja da je riječ o eksplozivnoj napravi, što je prijavio policiji u utorak, dan prije zakazanog ročista s bivšom partnericom.

Na snimci koju je predao policiji vidi se kako u utorak u 12:31 sati iz crnog Audija izlazi nepoznati muškarac. Popović tvrdi da se radi o Igoru Kojiću jer se, kako kaže, na povećanom kadru vidi da je on, kao i da automobil ima njegove registracijske oznake. Taj je muškarac pred Popovićevom kućom ostavio nepoznati predmet pred kolnim ulazom i odmah se vratio u automobil i odvezao.

– Naprava koju je Kojić ostavio pred vratima, koja su mi glavni ulaz u garažu, nalik je na svijeću, ali je ispunjena nečim crnim nalik na katran, što je i curilo iznutra i dosta je teža od svijeće. Na kamerama je vidljivo da je predmet gorio pred kućom, ali je, na svu sreću, vjetar ugasio plamen. Kako bilo, sve sam prijavio policiji i sada forenzičari rade na tome da se utvrdi o kakvom se objektu radi. Jasno se vidi da je predmet ostavio Kojić koji je previdio videonadzor na kući – objasnio je srpski poduzetnik za Jutarnji.

Popović u trenutku ostavljanja nepoznate naprava nije bio kući, a tvrdi da je razlog svemu prijetnja ili zastrašivanje. 

Cijelim se slučajem bavi zagrebačka policija, a potvrdili su da se nije radilo o eksplozivnoj napravi, već o bezazlenom predmetu. No, dodali su da se zbog načina na koji je ostavljen može protumačiti kao neka vrsta zastrašivanja.

Jutarnji doznaje da je policija kasnije Popoviću ponudila za protiv Kojića pokrene kazneni progon, što je on odbio. Obavljeni su i obavijesni razgovori s više osoba, uključujući i Kojića.

Pročitajte još